Algemene voorwaarden rondleiding Brouwerij Stokerij Texel

De algemene voorwaarden voor het bezoek aan Brouwerij Stokerij Texel zijn voor iedere bezoeker of groep van toepassing. De voorwaarden zijn opgesteld uit zowel organisatorische als veiligheidsoverwegingen.

Artikel 1. Reservering
Een bezoek aan de Brouwerij Stokerij Texel bedraagt ( zie actuele informatie website) per persoon. De rondleiding en het bezoek is in principe niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. Onder begeleiding van een volwassene zijn kinderen t/m 6 jaar gratis. Hier hoeft niet voor worden gereserveerd.
Kinderen vanaf 6 jaar t/m 15 jaar krijgen een gereduceerd tarief maar een reservering maken voor het bezoek is verplicht. Dit kan alleen via de website www.txtexel.nl. 

Artikel 2. Groepen
Groepen of evenementenbureau’s kunnen zowel online als telefonisch boeken.
Een reservering kan geannuleerd worden tot 48 uur voorafgaande aan de start rondleiding.
A Het bedrag minus 25% wordt dan terugbetaald.
B Reserveren voor een grote groep op een andere dag of tijdstip dan die beschikbaar zijn. Dit is mogelijk voor groepen vanaf 15 personen.

Artikel 3. Taal
De rondleiding is standaard in het Nederlands. Op enkele tijdstippen wordt er een rondleiding in het Duits gegeven. ( zie website) Er kan ook gereserveerd worden voor Engels- of Duitstalige groepen vanaf 15 personen, neem hiervoor contact per mail info@txtexel.nl

Artikel 4. Minimum leeftijd
Alcohol wordt niet geschonken aan personen jonger dan 18. Bij twijfel kan er gevraagd worden naar een geldig legitimatiebewijs. Voor minderjarigen is limonade of frisdrank aanwezig.

Artikel 5. Tijd
Je bent minimaal enkele minuten voor de rondleiding aanwezig in de TX Taproom
Indien je te laat komt kan er per geval worden bekeken of aansluiten nog zin heeft.
Ben je langer dan 15 minuten te laat minuten dan kan de rondleiding helaas niet doorgaan. Een terugbetaling is in dit geval niet meer mogelijk. De proeverij wordt echter wel geserveerd. Een opvolgende rondleiding is eventueel mogelijk naar beoordeling van de rondleider.

Artikel 6. Risico en gedrag.
De bezoeker betreedt Brouwerij Stokerij Texel op eigen risico. Ouders en begeleiders zijn verantwoordelijk voor het gedrag van hun kinderen.
De adviezen en instructies van de rondleider zijn bindend.
Vertoon je storend gedrag, ben je niet bereid je te schikken naar de huisregels, bent je onder invloed of breng je de veiligheid van individu of groep in gevaar? In dit geval zal je de toegang tot de brouwerij stokerij Texel worden ontzegd.
Er mag geen eigen drank en/of eten worden genuttigd uitgezonderd kinderhapjes en dieet. Bij elke rondleiding voorzien wij iedereen van een of meerdere consumpties.

 Artikel 7. Parkeren
Er zijn parkeergelegenheden voorzien op het terrein van Brouwerij Stokerij Texel. Parkeren is op eigen risico.

Artikel 8. Toegankelijkheid
Het bezoek aan de Taproom is toegankelijk voor hulpbehoevenden en mindervaliden. Met wat improvisatie is een bezoek aan de brouwerij stokerij ook mogelijk.
In geen van de ruimtes van Brouwerij Stokerij Texel zijn huisdieren toegestaan.

Artikel 9. Bedrijvigheid
Tijdens de rondleiding kunnen er brouw -en/of afvulactiviteiten zijn. Dit kan voor enige geluidsoverlast zorgen of beperking van de toegankelijkheid. Gelieve de instructies van rondleider of medewerker ter plekke op te volgen.

Artikel 10. Veiligheidsvoorschriften Brouwerij Stokerij bezoek.
Tijdens een bezoek aan de brouwerij is het aan te raden aangepast schoeisel te dragen. Het dragen van hakken of open schoenen is uit veiligheidsoverwegingen af te raden.
Gelieve zich steeds aan de opgegeven route te houden en de looplijnen te volgen, indien aanwezig.
Let steeds op de trappen, neem steeds de leuningen vast bij het op- en aflopen van de trappen.

Brouwerij Stokerij Texel b.v.
Slotskolk 22 C
1794 BG Oosterend
Texel Nederland